Gyro Flasher

je uređaj koji će tvoju vožnju biciklom učiniti zanimljivijom i zabavnijom. Gyro Flasher u sebi ima dva ultra sjajna LED svetla i jednostavno se montira na žice točka. Svetla mogu menjati boje i način sijanja. Kombinujući različita svetla i načine sijanja Fuze Gyro Flasher pravi fantastične svetleće slike na točku bicikla i čini tvoju vožnju otkačenom! Set uključuje 1 Gyro Flasher, 1 zip traku i uputstvo za upotrebu.

Gyro Flasher se jednostavno montira na žice točka i uključuje. Nakon montiranja krenite u vožnju i zadivite prijatelje i prolaznike sjajnim svetlosnim slikama na točku bicikla. Boje svetla, koje proizvodi Gyro Flasher, se menjaju u vožnji, što čini svetlosne slike privlačnijim i zanimljivijim. Vremenski intervali u kojima se svetla na Gyro Flasheru uključuju i isključuju takođe se menjaju, što vožnju čini još atraktivnijom!

Fuze Wheel Writer

je uređaj koji će tvoju vožnju biciklom učiniti još zanimljivijom i zabavnijom, a i sigurnijom. Wheel Writer u sebi ima LED svetla koja jednostavnim podešavanjem mogu praviti različite svetlosne uzorke tokom vožnje. Izaberite između 11 različitih slika, koje se mogu pojavljivati na točku ili odaberite prikaz merača brzine i merite svoju brzinu vožnje. Fuze Bike FX Wheel Writer proizvodi fantastične svetleće slike na točku, tako da vožnja postaje prava atrakcija. Set uključuje 1 Wheel Writer, magnet za okvir, 2 zip trake i uputstvo za upotrebu.

Fuze Wheel Writer se jednostavno montira na žice točka i uključuje. Nakon montiranja krenite u vožnju i zadivite prijatelje i prolaznike sjajnim svetlosnim slikama ili brzinomerom na točku bicikla. Svetlosne slike koje proizvodi Wheel Writer mogu se menjati u toku vožnje što čini te svetlosne efekte privlačnijim i zanimljivijim. Uz 11 različitih slika kao što su plamen, pauk, vanzemaljac i mnoge druge, Fuze Wheel Writer može prikazivati i brzinu kojom voziš. Zadivi svoje prijatelje ovim fantastičnim uređajem i kreni u nove avanture!

Copyright © Smile Factory 2014. Design & realizationGreat Shade Factory